Foto: Helene Wiesenhaan

Oscar Arnold

Onder anderen
do 30 mrt 20:30 - 21:50
Ticketprijs excl. consumptie | kassa + € 1,-
do 30 mrt
20:30 - 21:50
  • do 30 mrt
    20:30 - 21:50
    Kleine Zaal
    Uitverkocht

Van kantoor naar theater!

Sinds Holland’s Got Talent wordt deze voormalig kantoor medewerker steeds vaker op straat herkend. Maar wie is deze rare gast nou eigenlijk? Oscar Arnold komt uit Utrecht, woont in Utrecht en droomt over Utrecht. Maar daar gaat zijn show helemaal niet over.

Oscar Arnold is een veelzijdige comedian en in zijn solovoorstelling Onder anderen laat hij dat o.a. zien aan de hand van acts verzorgd door Oscar, Arnold en anderen.

Biografie
Bij het horen van de naam Oscar Arnold denk je in eerste instantie aan een tweeling, maar op het podium blijkt het toch een eenling.

Oscar Arnold is zo’n typische rare gast uit je middelbareschooltijd. Althans zo lijkt het, want wie is de ware Oscar? Wees voorbereid, verwacht geen hippe comedian die high-fivet met publiek. Verwacht ... Oscar!

Oscar Arnold volgde een opleiding aan de Konings Theater Academie, stond in de halve finale van het Leids Cabaret Festival 2016, is lid van de Knock Out Comedy Crew en was op televisie te zien op o.a. Holland’s Got Talent, HumorTV en 101 Comedy.