Huidige expositie

Eric Bartman exposeert in Theater de Speeldoos
zo 3 dec - ma 15 jan
zo 3 dec
-
ma 15 jan
  • zo 3 dec
    -
    ma 15 jan
    Expositiegang

Kunstschilder Eric Bartman, gespecialiseerd in bloemen, exposeert in ons theater.

Eric Bartman is kunstschilder, gespecialiseerd in bloemen. Voorheen heeft hij lang gewerkt als verpakkingsontwerper en later als illustrator gespecialiseerd in architectuur. Dat laatste werd steeds meer gedigitaliseerd en dat was toch niet zijn ding. Toen besloot hij om te gaan kunstschilderen. Hij heeft geen kunstacademie gevolgd, autodidact dus, maar omdat hij al jarenlang ervaring had als illustrator was het nog een kleine stap naar het kunstschilderen.

Na een paar jaar experimenteren met diverse technieken en onderwerpen heeft hij uiteindelijk een duidelijke eigen stijl ontwikkeld. Het is voor hem een uitdaging om bloemen te schilderen in een ('s zomers) zonlicht met het spel van licht en schaduw. De bloemen zelf zijn realistisch geschilderd, de achtergrond of omgeving is gebaseerd op fantasie. “Het geheel moet in harmonie zijn qua kleur en compositie” zegt hij.

Eric maakt ook werk in opdracht. Voor meer informatie kun je contact met hem opnemen.

ericbartman.exto.nl
06 - 11 17 84 68

---------------------------------

Bezoektijden expositie
De expositie is t/m maandag 15 januari te zien in de expositiegang van ons theater op werkdagen van 9:00 tot 17:00, in de avonden en in het weekend tijdens voorstellingen en andere activiteiten. Adres Rembrandtlaan 35, 3741 TA Baarn. 

Ook exposeren?
Klik hier voor meer info over exposeren in ons theater