Huidige expositie

Ellis Middelveld & Alena Tromp
wo 16 nov - ma 9 jan
wo 16 nov
-
ma 9 jan
  • wo 16 nov
    -
    ma 9 jan
    Expositiegang
    Gratis

Duo-expositie van Ellis Middelveld en Alena Tromp. Kom langs!

Ellis Middelveld exposeert met haar 3D minitheaters en aquarel schilderijen geïnspireerd op Japanse vrouwen. Alena Tromp met haar pennentekeningen en acryl schilderijen.

Ellis Middelveld

Ellis Middelveld werd in 1948 in Baarn geboren. Zij doorliep de Vrije Akademie te Den Haag en heeft een brede belangstelling voor schrijven, tekenen en schilderen.

Ellis Middelveld leeft en werkt in Baarn. 

Eerder heeft zij een dichtbundel uitgebracht met de titel ´Landschappen´.

Meer informatie
T: 035- 54 11 881
M: 06- 8238 0940

Alena Tromp

Schimmels - leven en dood

Alena Tromp (1978) is docent tekenen, handvaardigheid en Duits. Ze is afgestudeerd als kunstpedagoog en docent aan de universiteit Augsburg (Duitsland) en heeft in Duitsland, Italië en Nederland geëxposeerd. 

Gedurende het afgelopen jaar stond het onderwerp “schimmel” centraal in haar werk. Alena volgde gedurende een aantal weken de ontwikkeling van het vergaan van een avocado, koffiedik en verschillende soorten fruit en verdiepte zich hierdoor in de prachtige vormen die schimmels ontwikkelen. 

Schimmels ontwikkelen zich schitterend. In de natuur ontstaat na het "sterven" weer iets prachtig nieuws. Hierdoor liet Alena zich inspireren. 

In deze expositie worden pennentekeningen en acrylschilderijen getoond.

Bezoektijden expositie
Deze expositie is t/m maandag 9 jan te zien in de gangen van ons theater op werkdagen van 9:00 tot 17:00, in de avonden en in het weekend tijdens (film)voorstellingen en andere activiteiten.

Ook exposeren?
Klik hier voor meer info over exposeren in ons theater