Foto: Coert Buiting

▲ (try-out)

Ashton Brothers
vr 19 mei - za 20 mei
Ticketprijs incl. consumptie | kassa + € 1,-
vr 19 mei
-
za 20 mei

20 jaar Ashton Brothers

Na het grandioze succes van hun zomerspektakel Ashtonia waarmee ze de afgelopen jaren tienduizenden mensen in Eindhoven, Apeldoorn en op Slot Zeist een unieke avond uit bezorgden en hun daarop volgende coronaproof Medicine Show… zijn de Ashton Brothers terug.

In hun gloednieuwe jubileumshow ‘▲’ gaan ze op zoek naar de kern van hun broederschap. Het magische element in hun dna dat ervoor zorgt dat ze al twintig jaar de zalen in binnen- en buitenland platspelen.

Dwars door de fysieke grenzen van het theater. Dwars door ruimte en tijd. Dwars door huid en haar, in één rechte lijn naar je hart.

Rebels, onverschrokken, hilarisch, muzikaal en ongeëvenaard:

The Ashton Brothers are coming back to town!

"Een ▲ (driehoek) is een meetkundige figuur die bestaat uit drie punten die niet op een rechte lijn liggen, en de lijnen die die punten met elkaar verbinden. De Ashton Brothers zijn de ultieme driehoek".

VIP voor één avond? | Speeldoos VIP Vervoer
Heb je je altijd al een keer VIP willen voelen? Dat kan! Samen met partner Volvo Buitenweg bieden wij het SPEELDOOS VIP VERVOER.

Hoe werkt 't?
Je boekt kaarten voor deze voorstelling en vraagt het VIP Vervoer aan. Uit de aanvragen loten wij een winnaar. Win je? Dan ben je onze VIP van de avond en word je thuis opgehaald door onze chauffeur en ook weer thuisgebracht. Op de voorstellingsavond hebben wij voor je/jullie een tafeltje gereserveerd en ontvang je voorafgaand aan de voorstelling van ons een kopje koffie/thee en na afloop een drankje naar keuze.

Klik hier om het VIP Vervoer aan te vragen

Credits

Ashton Brothers: Pim Muda, Joost Spijkers en Friso van Vemde
Producent: Ashton Brothers B.V.