© Mark Isarin

Crime of the Century

Supertrap
za 6 mei 20:15 - 22:15
Ticketprijs incl. consumptie | kassa + € 1,-
za 6 mei
20:15 - 22:15
  • za 6 mei
    20:15 - 22:15
    Pauze 21:05
    Theaterzaal

Een avond die de ware Supertramp liefhebber niet wil en mag missen!

De Nederlandse band Supertrap trekt na hun succesvolle Live in Paris en Breakfast in America shows ook dit seizoen weer het land in met de geniale muziek van Supertramp! Dit keer staat het album Crime of the Century centraal. Dit album was voor Supertramp dé grote doorbraak. De unieke Supertramp-sound, die zich kenmerkt door zijn enorme muzikaliteit, dynamiek en de ragfijne arrangementen, was hiermee geboren.

De gedreven muzikanten van Supertrap gaan dit album integraal opvoeren, voorzien van prachtige visuals en sfeervol licht. Iconische nummers als School, Hide in your Shell, Dreamer, Rudy en als klap op de vuurpijl het titelnummer Crime of the Century zullen de bezoekers kippenvel bezorgen. Daarnaast speelt deze tribute band ook een selectie uit de andere Supertramp albums, zoals Breakfast in America, Crisis? What Crisis? en Even in the Quietest Moments.

Supertrap heeft als missie om de thema's van toen, zoals liefde, macht en religie naar het nu te brengen! Een avond die de ware Supertramp liefhebber niet wil en mag missen!

Onderdeel van:
Tips voor mannen!

VIP voor één avond? | Speeldoos VIP Vervoer
Heb je je altijd al een keer VIP willen voelen? Dat kan! Samen met partner Volvo Buitenweg bieden wij het SPEELDOOS VIP VERVOER.

Hoe werkt 't?
Je boekt kaarten voor deze voorstelling en vraagt het VIP Vervoer aan. Uit de aanvragen loten wij een winnaar. Win je? Dan ben je onze VIP van de avond en word je thuis opgehaald door onze chauffeur en ook weer thuisgebracht. Op de voorstellingsavond hebben wij voor je/jullie een tafeltje gereserveerd en ontvang je voorafgaand aan de voorstelling van ons een kopje koffie/thee en na afloop een drankje naar keuze.

Klik hier om het VIP Vervoer aan te vragen

Credits

Regie: Erris van Ginkel
Producent: Supertrap
Muzikanten: Hein van den Broek (zang, gitaar, mondharmonica), Arno van Broekhoven (zang), Bart Groenendijk (toetsen), Silvan Hijdra (gitaar), Leslie van der Heul (sax), Michel Leliveld (drums), Han Sie (bas) en Ebert Zwart (toetsen).