Gouderdom

SaarSings
Cultureel/Maatschappelijk
di 24 mei 15:00 - 17:00
€ 10 incl. drankjes en een hapje
di 24 mei
15:00 - 17:00
  • di 24 mei
    15:00 - 17:00
    Theatercafe
    Geweest

Om de maand organiseert Gouderdom een nieuwe editie met steeds een andere programmering, voor ieder wat wils. Geen late avondshow, maar gewoon gezellig ’s middags van 15:00 tot 17:00. Uiteraard onder het genot van een hapje en drankje. Ben jij erbij?

Dinsdag 24 mei a.s. is er Live muziek van SaarSings. Een jonge zangeres met een kraakheldere stem die raakt! Nostalgische popmuziek met een vleugje Franse chansons.

Kaarten via de Tickets button, of via babette@gouderdom.nl of 06 4109 7251.

Podium Gouderdom is een initiatief van Gouderdom; een platform speciaal voor 65-plussers die mooie verhalen en ervaringen met elkaar willen uitwisselen en behoefte hebben aan een ontmoeting en verbinding. Om de maand vindt een editie plaats, steeds met een andere programmering: een mooie voorstelling of film, een inspirerende lezing of een bijzonder muziekstuk. Geen late avondshow, maar gewoon gezellig ‘s middags met een hapje en drankje.

Podium Gouderdom organiseren we samen met Welzijn Baarn en Theater de Speeldoos”, legt Babette van der Veen uit. Zij is de oprichtster van Gouderdom en heeft als doel ouderen met elkaar in contact te brengen en verbindingen te leggen waar dat mogelijk is. “Met Podium Gouderdom laten we onze bezoekers een heel gezellige middag beleven en met elkaar in gesprek gaan over boeiende onderwerpen”, vervolgt zij. “Deze middag biedt de gelegenheid elkaar op een laagdrempelige manier te ontmoeten en te genieten van een leuke voorstelling.” 

Entertainment en nieuwe sociale contacten
Elke editie van het Podium Gouderdom zal uit twee delen bestaan: het eerste uur is entertainment. “We bekijken een mooie voorstelling of een stuk uit een film, luisteren naar een inspirerende lezing of genieten van een bijzonder muziekstuk. Het tweede deel is bedoeld om samen na te praten, nader kennis te maken en verhalen en ervaringen uit te wisselen. En dat doen we aan de hand van leuke vragen of stellingen. Alles natuurlijk onder het genot van hapjes en drankjes.”