Cultureel/Maatschappelijk
di 16 aug - vr 19 aug
UITVERKOCHT
di 16 aug
-
vr 19 aug

Nieuw dit jaar: zelf theatermaken!

De laatste week van jouw zomervakantie wordt echt leuk! Van di 16 t/m vr 19 aug vindt alweer de 7e editie van de Theater4daagse plaats in ons theater. Dat betekent drie dagen volop zang, dans en toneel. Na alle workshops die je gaat volgen, laat je zien wat je geleerd hebt in een spetterende eindvoorstelling. Deze heeft dit jaar als thema Don't Look Up. Ben jij tussen 8 en 14 jaar oud? Houd je van zingen, dansen of toneelspelen? En wil je een onvergetelijke theaterervaring meemaken? Geef je dan snel op!

NIEUW NIEUW NIEUW: Theatermaken (11-14 jaar)
Naast het werken vanuit vaste tekstscenes, choreografieën en liedjes, is het vanaf dit jaar ook mogelijk om je in te schrijven voor het onderdeel theatermaken. Bij dit onderdeel ga je zelf aan de slag aan de hand van het uitgekozen thema. Je gaat zelf scènes maken en schrijven, liedteksten schrijven of dansen bedenken en uitvoeren. De docenten en hulptroepen van de Theater4daagse gaan je daarin coachen. Wat is er nou gaver dan het zelf kunnen maken van je eigen scènes, dansen en liedjes? Voor dit onderdeel kun je je voorkeur opgeven via het invulformulier als je tussen 11-14 jaar oud bent.

Jonger dan 11 jaar? Dan kun je je via het invulformulier je voorkeur opgeven voor toneel, dans of zang.

Meedoen?
1. Meld je aan door een kaartje te kopen
2. Vul deze vragenlijst in

1. Aanmelden Theater4daagse
Iedereen tussen 8 en 14 jaar mag meedoen, met of zonder theaterervaring, dat maakt niet uit. Deelname aan de Theater4daagse kost € 97,50. Drinken tijdens de vier dagen en het avondeten op vrijdag zijn bij de prijs inbegrepen.

Bijdrage in de kosten?
Gezinnen voor wie het deelnamebedrag aan de Theater4daagse financieel gezien lastig ligt, kunnen een beroep doen op een van de volgende fondsen:

Jeugdfonds Sport & Cultuur
Stichting Leergeld Soest-Baarn
Declaratiefonds Gemeente Baarn

2. Vragenlijst
Om goed voorbereid aan de Theater4daagse te beginnen willen we een aantal dingen van de deelnemers weten. Vul daarom voor iedere deelnemer deze vragenlijst in.

VUL HIER DE VRAGENLIJST IN

Eindvoorstelling | 19:30
Na twee coronajaren kunnen (groot)ouders en andere belangstellenden weer als vanouds in de theaterzaal aanwezig zijn bij de eindvoorsterlling. De ticketprijs is € 7,50 (excl. consumptie). Boek hier tickets voor de eindvoorstelling.

Volg ons op soicial media!
Instagram
Facebook

Graag tot ziens in ons theater in augustus!

Volg de Theater4daagse ook via Facebook en Instagram!

Boek hier tickets voor de eindvoorstelling

Programma

di 16 aug: 10:30 - 17:00
wo 17 aug: 10:00 - 17:00
do 18 aug: 10:00 - 17:00
vr 19 aug: 10:00 - 21:00 (incl. avondeten)

Super bedankt voor de ontzettend leuke dagen! Onze dochter heeft genoten.

Een tevreden ouder

Credits

De organisatie is in handen van dansdocente Rasarani Keilman (balletschool Marut Jorquera / Rani Art), zangdocente Gaby Kaihatu (Vocals by Gaby / MG Muziekschool Baarn-Soestdijk), theaterdocent Marc van Driel (Jeugdtheaterschool Marmelijn / Theaterhuis Marc van Driel) en Theater de Speeldoos.