The Dinner Party

Toneelgroep Karakter
Cultureel/Maatschappelijk
vr 24 jun 20:15 - 22:30
€ 12,50 excl. consumptie | online & kassa
vr 24 jun
20:15 - 22:30
  • vr 24 jun
    20:15 - 22:30
    Pauze 21:20
    Theaterzaal
    Geweest

Blij dat ze er weer zijn!

Na de kleurrijke komedie Lang & Gelukkig afgelopen november, maken Baarnse spelers van Karakter zich dit keer klaar voor een blijspel. Drie mannen en drie vrouwen brengen het verhaal van de Amerikaanse auteur Neil Simon, ook wel bekend als ‘The King of Comedy’.

In deze aangrijpende relatiekomedie zie je een subtiele afwisseling van mysterieuze suspens, oprecht aangrijpende confrontaties en soms slapstickachtige momenten. 

In The Dinner Party vormt een exclusief restaurant van een Frans kasteel het decor. We zien kroonluchters en een rijkelijk gedekte tafel voor zes personen. Achtereenvolgens maken drie mannen, strak in kostuum, hun entree. Ze kennen elkaar niet en al snel blijkt dat ze door hun gemeenschappelijke advocaat zijn uitgenodigd voor dit chique dinertje. De mannen tasten elkaar af om erachter te komen wat de bedoeling kan zijn van dit raadselachtige samenzijn. Dan verschijnen er kort na elkaar drie zeer charmante en smaakvol geklede vrouwen. Onverwachte wendingen en heftige confrontaties zijn het gevolg. Het etentje raakt in een stroomversnelling en er ontspint zich stap voor stap een verrassende intrige...

Foto: Hilde Sneep
The Dinner Party | Toneelgroep Karakter

Theaterliefhebbers zijn altijd welkom om te komen acteren of op andere wijze bij te dragen aan de nog steeds groeiende toneelvereniging! Kijk daarvoor op toneelgroepkarakter.nl.