Foto: Sjaak Hoogendoorn

Royal Disco Party (25+)

Kom naar het tofste discofeest in de regio!
vr 27 mei 20:30 - za 28 mei 01:00
€ 15,00 incl. welkomstdrankje (kassa + € 2,50)
vr 27 mei
-
za 28 mei
20:30 - 01:00
 • vr 27 mei
  -
  za 28 mei
  20:30 - 01:00
  Theatercafe
  Geweest

Het tofste discofeest dat je niet mag missen!

Op vrijdag 27 mei mogen eindelijk de beentjes weer van de vloer in ons theatercafé! Ruim 2,5 jaar na de laatste editie van de Royal Disco Party draaien DJs Rik & Ed weer de beste hits uit de '70s, '80s & '90s!

Ben jij 25 jaar of ouder en wil je lekker kunnen dansen op tophits van weleer, gedraaid door allround DJs? Wil jij eindelijk weer eens een te gekke, gezellige avond meemaken in een relaxte sfeer? Kom dan naar ons theatercafé dat voor de gelegenheid omgetoverd wordt tot een heuse discotheek!

Earth, Wind & Fire, the Jacksons, Dan Hartman, Donna Summer, ABBA, Kool & the Gang komen zeker voorbij. En nog veel meer! Trek je dansschoenen aan en zorg dat je erbij bent!

Disco outfit
Kom jij ook in disco outfit? Dat is niet verplicht maar wel heel leuk! Heb je niets geschikts in je kast hangen? Dan zou je iets kunnen huren, bijvoorbeeld bij Incognito Kledingverhuur in Leusden.

Royal Disco Party Queen & King
Terug van weggeweest! De best verklede dame en heer bombarderen wij tot Disco Queen en Disco King van de avond en ontvangen een leuke prijs!

 

DJs Rik & Ed draaien weer de beste discokneiters aller tijden tijdens dit super dance event!