Foto: Carla Gorter

DRI3MAN en de Vaandeldragers | GRATIS Livestream

DRI3MAN XL
zo 23 jan 15:00 - 16:30
Tickets uitverkocht | GRATIS te volgen via livestream!
zo 23 jan
15:00 - 16:30
  • zo 23 jan
    15:00 - 16:30
    Theaterzaal
    Geweest

'Repeteer' gratis mee met DRI3MAN via livestream: dri3man.nl/koorrepetitie

Na een maand lang onzekerheid over wanneer ze eindelijk weer hun geliefde hobby mochten uitoefenen kreeg DRI3MAN dan afgelopen vrijdag eindelijk uitslag: ze mogen weer naar muziekles en ze mogen weer oefenen met hun bandje! Dat laten ze zich geen twee keer zeggen, natuurlijk! Daarom gaan ze aanstaande zondag 23 januari, om 15:00 uur oefenen! Ze doen dat in ons theater. Daar hebben ze namelijk genoeg ruimte om al hun maximaal 94 koorleden op veilige afstand te ontvangen. Ze houden zich streng aan de anderhalvemeter-maatregel, koorleden uit één familie mogen naast elkaar oefenen.

Livestream
De gratis kaartjes zijn inmiddels 'uitverkocht'. Maar vanwege de overweldigende reacties op de aankondiging van deze Openbare Koorrepetitie (de beperkte beschikbare plaatsen waren binnen een mum van tijd vergeven) heeft DRI3MAN op initiatief van ons theater, besloten om de repetitie van aanstaande zondag openbaar te streamen. Je kunt dus met DRI3MAN mee-repeteren via dri3man.nl/koorrepetitie, gewoon vanuit je luie stoel!

DRI3MAN bestaat uit de vrienden Ferry van Leeuwen, Nick Bult en Lo van Gorp. Deze middag krijgen zij versterking van Tessa Boomkamp, Jules Padeloup en Marco Dirne.

En goed nieuws ... special guests en zangeressen Marlayne Sahupala en Shirma Rouse 'repeteren' ook mee!

 

Verkoop volgens RIVM richtlijnen.
Zaalbezetting op 1,5 meter. Toegang met CoronaCheck-app (of print). o.v. van actuele wijzigingen. Meer informatie