Foto: Gwenny Eeckels

Belle Perez (try-out)

Belle Perez
GEANNULEERD
vr 25 mrt 20:15
€ 29,50 incl. consumptie (kassa +€1,-)
vr 25 mrt
20:15
  • vr 25 mrt
    20:15
    Theaterzaal
    Geweest

Deze voorstelling is geannuleerd. Kaartkopers zijn per e-mail geïnformeerd.

Belle Perez trekt met haar grootste en Beste Zangers-hits naar de theaters! 

Slechts een paar noten of een korte intro gecombineerd met haar unieke stemgeluid, zijn de voorbode voor de bloedmooie Belle Perez om haar publiek een onvergetelijke avond te bezorgen. In haar nieuwe theatertournee steekt de Spaanse-Belgische nog een tandje bij. Samen met haar muzikanten brengt ze niet alleen haar grootste hits als El Mundo Bailando, Que Viva La Vida en Hello World, maar krijgen voor het eerst ook enkele liedjes uit haar deelname aan Beste Zangers een plekje op de setlijst. Vanaf 2 september is Belle één van de muzikale smaakmakers in het nieuwe seizoen van het nog steeds immens populaire AVROTROS-programma.

Met meer dan 20 jaar ervaring op de teller moeten we Belle Perez eigenlijk niet meer voorstellen. In Vlaanderen kende ze haar grote doorbraak met Hello World, een nummer waarmee ze in 1999 deelnam aan Eurosong. In Nederland bracht Belle samen met Jody Bernal het succesvolle Me & You uit, maar de grote doorbraak kwam pas met Que Viva La Vida, een song die een top 10-notering behaalde in de Nederlandse Top 40 en de Mega Top 50 en het speciaal voor Nederland gemaakte gelijknamige album werd er met meer dan 50.000 verkochte exemplaren ook nog eens goud. Met Jan Smit presenteerde ze het succesvolle tv-programma TROS Muziekfeest. Met Me and you, Light of my life, Enamorada, Que Viva La Vida en Ave Maria scoorde Belle niet alleen in de Lage Landen. In Vlaanderen won ze vijf keer op rij Radio 2 Zomerhit, waarmee ze nog steeds de vrouwelijke recordhoudster is. 

Belle was dit jaar te zien in het populaire muziekprogramma Beste Zangers. Na Milow het afgelopen seizoen, zorgt Belle Perez opnieuw voor een Belgische stunt, want zij is de eerste vrouwelijke Belgische artieste die deelneemt aan het programma. In haar nieuwste theatervoorstelling zorgt Belle voor een explosie aan warmte, met haar hits én voor het eerst ook met nummers waarmee ze deelnam aan Beste Zangers. Met haar nieuwe, exclusieve Nederlandse theatertournee komt Belle opnieuw thuis en is ze klaar om haar trouwe fans en volgers wederom mooie concertavonden te bezorgen. 

Deze voorstelling is geannuleerd. Kaartkopers zijn per e-mail geïnformeerd.