Foto: Jack Visser

Marlaynes Sunday Session

Marlayne Sahupala, liveband & muzikale gasten
zo 27 feb - zo 24 apr
€ 10,50 excl. consumpties (kassa € 11,00) | Kids t/m 12 jaar gratis
zo 27 feb
-
zo 24 apr

Een heerlijk muzikale zondagmiddag!

Marlayne Sahupala en Sunday Sessions zijn niet meer weg te denken uit ons theateraanbod. In de afgelopen seizoenen wist zij iedere keer een feestje te bouwen in ons theatercafé met haar Marlaynes Sunday Sessions. In een ongedwongen, café-achtige sfeer creëert Marlayne samen met een liveband en steeds wisselende, muzikale gasten een fantastische happening waar het plezier van afspat!

De line-up blijft tot op het laatste moment geheim, maar topartiesten zijn gegarandeerd. Liefhebbers van pop, jazz & soul kunnen hun hart ophalen. Onder het genot van een hapje en drankje betekent dit puur genieten op de zondagmiddag!


Lust Foodtruck…the good stuff! 

Naast geweldige muziek en lekkere drankjes is goed eten ook een vast onderdeel van de Marlaynes Sunday Sessions. Daarom stuurt Restaurant/Rederij Eemlust de Lust Foodtruck naar ons theater! Op zondag 16 januari en op zondag 27 februari staat de Lust Foodtruck buiten om je te voorzien van de heerlijkste hapjes!

Kinderen gratis entree
Kids t/m 12 jaar zijn ook welkom en mogen gratis, zonder kaartje mee. Zij mogen in onze Kleine Zaal verblijven. Wel graag zelf iets meenemen om mee te spelen, want is er geen opvang vanuit ons theater. Ouders blijven dus verantwoordelijk voor hun kinderen.

Verkoop volgens RIVM richtlijnen.
Toegang met CoronaCheck-app (of print) o.v. van actuele wijzigingen. Meer informatie

We gaan weer spelen op de zondagmiddag in het gezellige theatercafé van ons theater in Baarn! Zo leuk om in mijn eigen woonplaats op te treden.

Marlayne Sahupala