© Hadewych Veys

Marlaynes Sunday Session

Marlayne Sahupala, liveband & muzikale gasten
zo 27 feb - zo 24 apr
€ 10,50 excl. consumpties (kassa € 11,00) | Kids t/m 12 jaar gratis
zo 27 feb
-
zo 24 apr

Een heerlijk muzikale zondagmiddag!

Marlayne Sahupala en Sunday Sessions zijn niet meer weg te denken uit ons theateraanbod. In de afgelopen seizoenen wist zij iedere keer een feestje te bouwen in ons theatercafé met haar Marlaynes Sunday Sessions. In een ongedwongen, café-achtige sfeer creëert Marlayne samen met een liveband en steeds wisselende, muzikale gasten een fantastische happening waar het plezier van afspat!

De line-up blijft tot op het laatste moment geheim, maar topartiesten zijn gegarandeerd. Liefhebbers van pop, jazz & soul kunnen hun hart ophalen. Onder het genot van een hapje en drankje betekent dit puur genieten op de zondagmiddag!

Maar, de line-up voor zondag 24 april mogen we wel bekendmaken! Marlayne staat dan namelijk samen met KIMM en Nils Krake in ons theatercafé. 

Kimberly Maasdamme (KIMM) werd bekend bij het grote publiek door haar deelname aan The Voice of Holland

Nils Krake is oud-winnaar van Popstars en was onlangs nog te zien in het tv-programma Better than Ever. Zijn muziek doet denken aan James Morrison en Michael Buble. Al sinds 2004 werkt Nils Krake als freelance zanger voor verschillende projecten. Stijlen als pop soul en jazz spreken Nils aan en klinken terug in zijn eigen optredens. Zo was hij een van de gezichten bij de boyband Men2B. Als backing-vocalist stond Nils op het podium bij artiesten als Do, Tino Martin en Alain Clark.  Ook is Nils in de theatertour Zingen met Hollands Mooiste als leadzanger te zien. 


Good music, good food!

Naast geweldige muziek en lekkere drankjes is goed eten ook een vast onderdeel van de Marlaynes Sunday Sessions. Daarom komt de Baarnse Keurslager Matthijssen naar ons theater om je te voorzien van de heerlijkste hapjes! Bestel je iets? Dan graag afrekenen per pin.


Menu

Broodje hamburger | € 5
Broodje warm vlees | € 5
Portie varkenshaas saté | € 5
Portie vega spiesen | € 5
Portie smulballetjes | € 5


Kinderen gratis entree
Kids t/m 12 jaar zijn ook welkom en mogen gratis, zonder kaartje mee. Zij mogen in onze Kleine Zaal verblijven. Wel graag zelf iets meenemen om mee te spelen, want is er geen opvang vanuit ons theater. Ouders blijven dus verantwoordelijk voor hun kinderen.

We gaan weer spelen op de zondagmiddag in het gezellige theatercafé van ons theater in Baarn! Zo leuk om in mijn eigen woonplaats op te treden.

Marlayne Sahupala