The Metropolitan Opera New York

Porgy and Bess | George Gershwin

The Metropolitan Opera | Nationaal Theaterweekend
GEANNULEERD | KAARTEN VERKRIJGBAAR VOOR ZO 13 FEB 18:30
zo 30 jan 14:00
€ 10,00 excl. consumpties, excl. inleiding
zo 30 jan
14:00
  • zo 30 jan
    14:00
    Theaterzaal
    Geweest

Boek deze operavoorstelling en laat je verrassen!

Porgy and Bess, de geliefde opera van George Gershwin. Sinds de première in 1927 behoort Porgy and Bess tot de publiekslievelingen in de Verenigde Staten, maar ook in Europa. Het verhaal van Edwin DuBose Heyward en zijn vrouw Dorothy speelt in Catfish Row, een zwarte wijk in South Carolina. Angel Blue zingt de rol van Bess; Eric Owens is Porgy. Geliefde melodieën zijn Summertime, It ain't necessarily so, There's a boat that's leaving soon for New York, My man's gone now en vele andere.

Geniet van de jazz en blues en in het orkest banjo en drums! 

* geen inleiding en pauzearrangement bij deze opera

Deze voorstelling vindt plaats tijdens het Nationaal Theaterweekend; ’t leukste weekend van het jaar waarin Nederland theater viert met verrassende optredens!

Verkoop volgens RIVM richtlijnen.
Volledige zaalbezetting. Toegang met CoronaCheck-app (of print).
o.v. van actuele wijzigingen. Meer informatie


Voorafgaand aan deze opera is geen inleiding

VIP voor één middag? | Speeldoos VIP Vervoer
Heb je je altijd al een keer VIP willen voelen? Vanaf nu kan dat! Samen met partner Volvo Buitenweg bieden wij het SPEELDOOS VIP VERVOER.

Hoe werkt 't?
Je boekt kaarten voor deze opera en vraagt het VIP Vervoer aan. Uit de aanvragen loten wij een winnaar. Win je? Dan ben je onze VIP van de middag en word je thuis opgehaald door onze chauffeur en ook weer thuisgebracht. Op de voorstellingsmiddag hebben wij voor je/jullie een tafeltje gereserveerd en ontvang je voorafgaand aan de voorstelling van ons een kopje koffie/thee en na afloop een drankje naar keuze. 

Klik hier om het VIP Vervoer aan te vragen

---------------------------------------------------------

Take a Seat & Meet!Take a Seat & Meet

Ontmoet bij deze opera andere bezoekers en maak gezellig een praatje! Neem plaats aan de hoedentafel in ons theatercafé. De hoedentafel is er voor iedereen: vaste gasten én nieuwe bezoekers. Maar ook publiek dat alleen naar de voorstelling komt, is van harte welkom. Onze gastvrouw Irene Venneker schuift deze middag ook aan. Vooraf aanmelden is niet nodig. 

Aarzel niet, Take a Seat & Meet! Daarmee wordt jouw operamiddag uit nog leuker!

Klik hier voor meer info