Vogel & Schaap (3+)

Nationaal Theaterweekend
DE VOORSTELLING GAAT DOOR!
zo 30 jan 10:30 - 11:15
€ 10,00 incl. limonade
zo 30 jan
10:30 - 11:15
  • zo 30 jan
    10:30 - 11:15
    Theaterzaal
    Geweest

Boek deze familievoorstelling en laat je verrassen!

Vogel & Schaap zijn beste vrienden. Ze doen alles samen en beleven de grootste avonturen. Zo komt Schaap, die zich vaak van geen kwaad bewust is, regelmatig in bizarre situaties terecht. Gelukkig is Vogel er om Schaap een handje te helpen. Wanneer Schaap op een dag Vogel hoog de boom in ziet vliegen, beseft hij ineens dat het best saai is om alleen op de grond te staan. Met wie moet hij dan spelen? En wat voor nieuwe avonturen kan hij in zijn eentje beleven? Vogel zit hoog in de lucht en kan over alles heen kijken. Hoe tof is dat! Als Schaap ook zou kunnen vliegen, dan zou hij samen met Vogel ook over alles heen kunnen kijken! Met z’n tweeën is het altijd leuker en veel spannender. Dus verzint Schaap zelf een manier om ook te kunnen vliegen. Maar lukt het hem ook of heeft hij toch nog een beetje hulp nodig? 

Tijdens de voorstelling neemt Curt Fortin het publiek mee in de belevingswereld van Schaap. Samen met de kinderen gaat hij opzoek naar de oplossing, want ook hij zal best een handje of twee kunnen gebruiken. En zo komt ook Vogel tot leven. Met veel gerommel, geknutsel en zelfs een beetje muziek, beleven de kinderen een splinternieuw avontuur.

Vogel & Schaap is een interactieve voorstelling die leerzaam, inspirerend, grappig en soms ontroerend is. 

 

LET OP: Deze voorstelling gaat door op 1,5 meter. Dat betekent dat we ter plekke moeten placeren om de afstand tussen bezoekers te waarborgen. Het kan dus zijn dat je een andere plek krijgt toegewezen dan waarvoor je kaarten hebt gekocht. Wij vragen hiervoor je begrip.

 

Verkoop volgens RIVM richtlijnen.

Ongeplaceerd 1,5 m. Je krijgt ter plekke je stoelen aangewezen.

Toegang met CoronaCheck-app (of print).
N.v.t. op kinderen t/m 12 jaar.

o.v. van actuele wijzigingen. Meer informatie

Deze voorstelling vindt plaats tijdens het Nationaal Theaterweekend; het leukste weekend van het jaar waarin Nederland theater viert met verrassende optredens!