Foto: Erwin Olaf | Bewerking Rob Becker

Karin Bloemen & Cor Bakker

Waar waren we gebleven... (try-out)
UITVERKOCHT
do 3 feb 20:15 - 22:00
€ 27,50 incl. consumptie (kassa +€1,-)
do 3 feb
20:15 - 22:00
  • do 3 feb
    20:15 - 22:00
    Theaterzaal
    Geweest

Een avondje theater zoals het hoort

Ja, waar waren we ook alweer gebleven, toen geluk nog het oude normaal was? Karin Bloemen en Cor Bakker zaten midden in een prachtig liedje, in een heerlijk gevulde zaal, vol mensen, jong en oud, die meegenomen werden door de magie van het moment. En toen, ruw onderbroken door 'dat wat niet genoemd mag worden'...

In Waar waren we gebleven... doen Ka&Co net of er niets gebeurd is; het 'C-woord' zal niet genoemd worden, er komen ouderwets leuke conferences langs en natuurlijk worden, op het hoogste niveau, de mooiste liedjes gespeeld en gezongen! Een avondje theater zoals het hoort, zonder Zoom, scherm en koptelefoon, maar met al die echte, lachende en genietende mensen om je heen.

Zangeres/cabaretière Karin Bloemen en pianist Cor Bakker hebben een lange historie samen, van de eerste kennismaking op de Kleinkunstacademie in de jaren 80 tot de grote theatershows De diva en de divan (2002) en Diva’s van Carré (2013). Ook dit keer zullen ze er zonder twijfel in slagen om het publiek met zich mee te nemen en met een lach op het gezicht weer naar huis te sturen.

Verkoop volgens RIVM richtlijnen op 1,5 meter.
Je krijgt ter plekke krijg je een zitplaats toegewezen.
Toegang met CoronaCheck-app (of print).
o.v. van actuele wijzigingen. Meer informatie

Credits

Cast
Karin Bloemen: zang  | Cor Bakker: vleugel

Creatives
Karin Bloemen, Marnix Busstra, Cor Bakker