Daniëlle Schel

OK
WEGENS SUCCES VERPLAATST NAAR DE GROTE ZAAL!
do 14 apr 20:30 - 22:00
€ 13,00 excl. consumptie (kassa +€1,-)
do 14 apr
20:30 - 22:00
  • do 14 apr
    20:30 - 22:00
    Theaterzaal
    Geweest

Een dynamische montage van typetjes, conferences en liedjes

Altijd en overal bereikbaar en toch zijn we de eenzaamste samenleving in de geschiedenis van de mensheid. Gelukkig is er genoeg afleiding. Waar hadden we het over? O ja, OK. Een voorstelling over verbinding. Of zoiets. Hartje.

In 2017 won Daniëlle Schel de publieksprijs op het Amsterdams Kleinkunst Festival en werd daarmee “Een dame om in de gaten te houden.” Begin 2019 ging ze in première met haar debuutvoorstelling Patroon.

Nu is ze terug in het theater met OK.

In OK serveert Daniëlle Schel je een (*) collage van (*) sketches, (*) liedjes en (*) conferences. Het belooft weer een (*) avond te worden, vol (*) karakters en (*) onderwerpen. Eén ding is zeker, Daniëlle zal in deze (*) voorstelling haar uiterste best doen om aan al jouw (*) verwachtingen te voldoen.

* hysterische / ongemakkelijke / briljante / hilarische / geile / onzekere / afschuwelijke / geniale / eerlijke / idiote / tenenkrommende / fantastische / bizarre / hartstochtelijke / geestige / betoverende / ellendige / persoonlijke / belachelijke / uiteenlopende

Deze Op weg naar Carré voorstelling is wegens succes verplaatst naar onze Grote Zaal.

Stijgend Applaus Stipendium 2020
Op voordracht van de VSCD jury van de cabaretprijzen, is het Stijgend Applaus Stipendium 2020 unaniem toegewezen aan Daniëlle Schel en haar voorstelling OK.

Juryrapport Stijgend Applaus Stipendium 2020: “In OK zoekt Daniëlle de tragiek van de mens ditmaal in het spanningsveld tussen enerzijds onze behoefte aan contact en anderzijds de voortschrijdende technologie, die vaak gericht is op het bevredigen van individuele verlangens. Het resultaat is ‘A new way of being alone together‘ zoals ze de Amerikaanse hoogleraar Sherry Turkle citeert. Een actueel thema, dat door de gebeurtenissen van de afgelopen maanden zelfs alleen maar relevanter is geworden”.

Een veelbelovend debuut waarin ze haar veelzijdige talent laat zien.

Theaterkrant

Credits

Over Daniëlle Schel
In 2017 sleepte Daniëlle Schel de Publieksprijs op het Amsterdams Kleinkunst Festival in de wacht met haar muzikale cabaretprogramma Slagbeurt. Na de finalistentour tekende Daniëlle bij Breijwerk, het management van Claudia de Breij. Haar eerste avondvullende programma Patroon ging in februari 2019 in première.