Foto: Willem van Walderveen

Huisvrouwen bestaan niet

Lieneke le Roux, Rian Gerritsen en Anouk Maas
GEANNULEERD
vr 3 dec 20:15 - 21:45
€ 26,50 incl. consumptie (kassa +€1,-)
vr 3 dec
20:15 - 21:45
  • vr 3 dec
    20:15 - 21:45
    Theaterzaal
    Geweest

Deze voorstelling wordt wegens de aangescherpte maatregelen geannuleerd. Kaartkopers worden hierover per e-mail geïnformeerd.

Of je nou ziek, verliefd, vrolijk of verdrietig bent, de was wacht nooit. Net als de rest van het huishouden trouwens. En dat terwijl je natuurlijk gewoon wil léven. In de herkenbare en humoristische voorstelling Huisvrouwen Bestaan Niet maken we kennis met drie vrouwen die totaal verschillend omgaan met de combinatie relatie, werk, kinderen, vrienden en familie en elkaar proberen te overtuigen van hun manier. 

Gijsje (29), wiens smetvrees symbool staat voor haar angst voor zo’n beetje het hele leven. (Mam, hoe lang gebruik jij dit doekje al?) Halfzus Marjolein (39) die alles neemt zoals het komt, ook als het niet komt. (Bij ons kakken de kinderen met een bord nasi op schoot.) En moeder Loes (59) die met haar extravagante levensstijl misschien nog wel het meest midden in het leven staat. Over een ding zijn ze het eens: Huisvrouwen Bestaan Niet (meer). Al lijkt het huishouden soms wel erg op het leven: net als je het aan de ene kant op orde hebt, is het aan de andere kant alweer een zooitje.”

Huisvrouwen Bestaan Niet
is familie van de gelijknamige bioscoophit die de best bezochte film van het jaar was en een nominatie voor een Gouden Kalf ontving. Met Lieneke le Roux, Rian Gerritsen en Anouk Maas.

Verkoop volgens RIVM richtlijnen. Volledige zaalbezetting. Toegang met CoronaCheck-app (of print) o.v. van actuele wijzigingen. Meer informatie

Onderdeel van:
Vriendinnenuitjes

Credits

Producent: Rick Engelkes Theater Producties
Cast: Lieneke le Roux, Rian Gerritsen en Anouk Maas
Regie: Geert Lageveen en Erris van Ginkel
Tekst: Sylvia Witteman, Geert Lageveen en Richard Kemper
Muziek: Richard Kemper