De dag voor de naasten

Moedige Moeders
zo 6 okt 10:30 - 17:00
zo 6 okt
10:30 - 17:00
  • zo 6 okt
    10:30 - 17:00
    incl. lunch en koffie/thee
    Theaterzaal

Ben jij of ken je iemand die naaste is van iemand met een verslaving? Na het enorme succes van de eerste Dag voor Naasten vorig jaar wordt er op 6 oktober opnieuw een bijeenkomst voor naasten van een dierbare met een verslaving georganiseerd. Met als motto: je bent niet alleen

Een mooi initiatief van Moedige Moeders, voor naasten die lijden onder het lijden van hun dierbare verslaafde. Op deze dag bundelen zij hun krachten, delen zij hun verhalen en vinden zij troost bij elkaar.

In Nederland kampen ongeveer twee miljoen mensen met een verslaving. De impact hiervan op ouders, partners, broers, zussen en kinderen is enorm. Hoe meer naasten zich uitspreken en zich bewust over de werking van een verslaving, hoe beter mensen met een verslaving en hun omgeving geholpen kunnen worden met als doel: een halt toebrengen aan de omvangrijke en toenememde verslavingsproblematiek.

De volgende sprekers zijn op dit moment bekend:

·         Daan Deenik (psycholoog en programma-ontwikkelaar bij SolutionS, kliniek voor verslavingszorg) 

·         Fimme Bakker (cabaretier/stand-up comedian)

·         Een ervaringsdeskundige naaste

De sprekers zullen later op de dag in een panel plaatsnemen om vragen van bezoekers te beantwoorden. In dit panel sluit ook René van Collem aan (drummer van Doe Maar). Verder zijn er de hele dag diverse informatiestands aanwezig.

We hopen je te zien op 6 oktober!