Foto: Jaap Reedijk

Ik blijf hier! - Een ode aan Ramses

Niels van der Gulik
wo 24 nov 20:15
€ 20,00 incl. consumptie (kassa +€1,-)
wo 24 nov
20:15
  • wo 24 nov
    20:15
    Theaterzaal
    Geweest

In Ik blijf hier! - Een ode aan Ramses brengt Niels van der Gulik bekend en minder bekend werk van Ramses Shaffy.

Zo'n dertien jaar geleden kwam Niels van der Gulik zijn grote held Ramses Shaffy tegen toen een vriend van hem een tulp naar Ramses wilde vernoemen. Al snel kwam Ramses Shaffy regelmatig langs bij Niels in de polder en ging Niels graag naar Amsterdam om samen met hem de grachten op te gaan. 

Nu, ruim tien jaar na Ramses Shaffy’s dood, blikt Niels terug op deze periode. Van de momenten samen achter de sjoelbak tot aan de muzikale Ramses-avonden die Niels verzorgde. Met Ramses op de eerste rij, uiteraard voorzien van zijn wijntje en peuk!

In Ik blijf hier! - Een ode aan Ramses brengt Niels bekend en minder bekend werk van Ramses Shaffy, vergezeld door drie topmuzikanten. En net als toen komen liederen als De een wil de ander of Zing, vecht, huil, bid, lach, werk en bewonder weer helemaal tot leven. 

Verkoop volgens RIVM richtlijnen. Volledige zaalbezetting. Toegang met CoronaCheck-app (of print) o.v. van actuele wijzigingen. Meer informatie

Take a Seat & Meet!Take a Seat & Meet

Ontmoet bij deze voorstelling andere bezoekers en maak een gezellig praatje! Neem plaats aan de hoedentafel in ons theatercafé. De hoedentafel is er voor iedereen: vaste gasten én nieuwe bezoekers. Maar ook publiek dat alleen naar de voorstelling komt, is van harte welkom. Onze gastvrouw Deanne Lassche schuift deze avond ook aan. Vooraf aanmelden is niet nodig.

Aarzel niet, Take a Seat & Meet! Daarmee wordt jouw avondje uit nog leuker!

Klik hier voor meer info

Credits

Zang: Niels van der Gulik
Piano: Coen Molenaar
Contrabas: Peter Wassenaar
Drums: Richard Heijerman
Regie: Eva Bauknecht