Laura Knipsael

Jimmy Duchateau

A Tribute to John Denver
za 19 okt 20:15
za 19 okt
20:15
  • za 19 okt
    20:15
    Ticketprijs incl. consumptie | kassa + € 1,-
    Theaterzaal

Thank god I'm a country boy!Dat John Denver meer is dan Annie’s Song en Leaving on a Jetplane bewijst Jimmy Duchateau in de voorstelling Thank God I’m A Country Boy! Jimmy en zijn band nemen je mee op reis door het leven van één van ‘s werelds grootste countryzangers. Laat je meevoeren door de mooie verhalen en droom weg bij de nostalgische muziek die John Denver zo onsterfelijk maakte. Een grootse show met een intieme sfeer waarin de levenslessen in Denvers teksten nog meer betekenis krijgen en de legendarische muziek de aandacht krijgt die het verdient. 

VIP voor één avond? | Speeldoos VIP Vervoer 
Heb je je altijd al een keer VIP willen voelen? Dat kan! Samen met partner Volvo Buitenweg bieden wij het SPEELDOOS VIP VERVOER.

Hoe werkt 't?
Je boekt kaarten voor deze voorstelling en vraagt het VIP Vervoer aan. Uit de aanvragen loten wij een winnaar. Win je? Dan ben je onze VIP van de avond en word je thuis opgehaald door onze chauffeur en ook weer thuisgebracht. Op de voorstellingsavond hebben wij voor je/jullie een tafeltje gereserveerd en ontvang je voorafgaand aan de voorstelling van ons een kopje koffie/thee en na afloop een drankje naar keuze.

Klik hier om het VIP Vervoer aan te vragen