Foto: Studio Loerijzer

Het Zigeunermeisje, huilend op een steen (2+)

Het Kleine Theater
zo 14 nov 10:30 - 11:10
€ 8,50 incl. limonade (kassa +€1,-)
zo 14 nov
10:30 - 11:10
  • zo 14 nov
    10:30 - 11:10
    Kleine Zaal
    Geweest

Een vrolijke, muzikale voorstelling vol oud Hollandse liedjes en vreemde figuren. Een feest van herkenning voor iedereen tussen 2 en 100 jaar!

Er zat een klein Zigeunermeisje huilend op een steen, helemaal alleen, al honderden jaren. Ze heeft er genoeg van! Ze houdt helemaal niet van huilen. Waarom zit ze nou toch ook in zo'n verdrietig liedje. Zat ze maar in een vrolijker liedje! Ze heeft haar wens nog maar net uitgesproken of er verschijnt een personage uit een ander liedje, en daarna nog een, en nog een... tot er ineens een prins voor haar neus staat. Uiteindelijk is ze alles behalve alleen.

Een vrolijke, muzikale voorstelling vol oud Hollandse liedjes en vreemde figuren. Een feest van herkenning voor iedereen tussen 2 en 100 jaar! Zoals altijd, bij Het Kleine Theater.

Verkoop volgens RIVM richtlijnen. Volledige zaalbezetting. Toegang met CoronaCheck-app (of print). N.v.t. op kinderen t/m 12 jaar. O.v. van actuele wijzigingen. Meer informatie

Het Kleine Theater
Het Kleine Theater bestaat uit Vimala en Anke, allebei actrice. Na jaren te hebben gewerkt bij diverse theatergezelschappen, en in verschillende televisie producties en films te hebben gespeeld, zijn ze in 2011 een eigen jeugdtheater gezelschap begonnen.

Het Kleine Theater maakt regelmatig nieuwe voorstellingen die leuk zijn voor kinderen, maar zeker ook voor de ouders. En alles wat daartussen in zit. Het Kleine Theater wil verhalen vertellen op de meest ambachtelijke manier. Zonder te veel gedoe, met mooie muziek en gekke personages. Sprookjes waar een eigen draai aan wordt gegeven, zodat ze niet te eng zijn voor de kleinste en niet saai voor de oudste. Theatervoorstellingen voor het hele gezin. Dat is Het Kleine Theater!

Onze kleindochter is volledig in de ban van het zigeunermeisje sinds jullie voorstelling.

Jenny

Credits

Concept: Vimala Nijenhuis en Anke Engels
Wisselende cast: Vimala Nijenhuis, Anke Engels, Nina Koppen of Lotte Vogel (2 acteurs spelen).
Eindregie: Vincent Rietveld
Geluidsontwerp: Richard Hakkenes
Vormgeving poster: Marjan van Oostrum