Neem Me Mee (AL)

EXTRA VERTONING OP ZO 3 MRT!
ma 26 feb - zo 3 mrt
Ticketprijs incl. consumptie | kassa + € 1,-
  • Niet schadelijk / alle leeftijden
€ 12,00
ma 26 feb
-
zo 3 mrt

Ga mee op een groepsreis voor senioren vol herkenbare situaties. Met muziek van André van Duin.

Zes 70-plussers, onbekenden van elkaar, gaan samen op vakantie naar Zuid-Frankrijk. Nog voor hun busje de landsgrens passeert, is er al onenigheid; met elkaar en met de jonge reisleider Thijs die de organisatie zwaar onderschat heeft. Als de reis vordert en het gezelschap elkaar beter leert kennen, ontstaat er toch een onverwachte vriendschap tussen de reisgenoten. Ze genieten, delen geheimen en onzekerheden, mijmeren, steunen elkaar en stappen zelfs buiten hun comfort zone. Je bent ten slotte nooit te oud voor nieuwe ervaringen.

 

Neem Me Mee speelt zich af tijdens een seniorenreis naar Zuid-Frankrijk en laat op mooie, maar ook humoristische wijze zien waar je mee te maken krijgt als je ouder wordt. Terwijl de horizon verandert, krijgen de zes reisgenoten te maken met nieuwe ontmoetingen, onzekerheiden, verliefdheid, vastgeroeste gewoontes, afscheid nemen en omgaan met veranderingen.

 

Met een sterrencast met enkele van ’s lands meest gerenommeerde acteurs zoals Jeroen Krabbé, Olga Zuiderhoek, Kees Hulst en Renée Soutendijk en een titelsong van André van Duin. 

 

 

Neem Me Mee (AL)
Regie
Will Koopman
Cast
Jeroen Krabbé, Renée Soutendijk, Olga Zuiderhoek, Kees Hulst, Helen Kamperveen, Geert de Jong, Minne Koole
Speelduur
103 min
Releasedatum
do 21 dec
Jaar
2023
Land
NL
Taal
Nederlands
  • Niet schadelijk / alle leeftijden

Deze film wordt met pauze vertoond.

Regisseur Will Koopman en schrijver Frank Houtappels staan al jaren garant voor topkwaliteit drama. Met Neem Me Mee hebben ze wederom een liefdevolle film afgeleverd. Dat ligt aan hen, maar ook aan de cast met topacteurs.

Simone Brouwer - Filmprogrammeur