De Roep van de Jungle (2+)

Dirk Scheele
VOORJAARSVAKANTIE!
wo 2 mrt 11:00 en 14:30
€ 16,00 incl. limonade (kassa +€1,-)
wo 2 mrt
11:00 en 14:30

Interactieve, muzikale belevenis met jungle-speeltuin!

Dirk Scheele gaat in deze muzikale voorstelling op zoek in de jungle naar zijn oude vriend Japie het Apie - bekend uit de bioscoopfilm en Dirks best bekeken video op YouTube. Tijdens deze zoektocht komt hij allerlei muzikale beesten tegen die Dirk Scheele helpen zijn maatje te vinden, en dit levert veel hilariteit op.

Wanneer Dirk Scheele uiteindelijk Japie treft, blijkt dat hij een swingende Apenband heeft opgericht die helaas nog een paar bandleden mist. Dit is het startsein voor de talentenjacht “De roep van de Jungle”, waarbij de kinderen in het publiek en de overige dieren strijden om een plekje op het podium samen met Dirk en de andere muzikanten.

Een spetterend Jungle-Popconcert is het gevolg, waarin veel bekende en nieuwe liedjes van Dirk Scheele worden gezongen, en de kinderen in de zaal volop mee kunnen zingen en dansen.

Dirk speelt deze voorstelling in een Jungle-decor samen met een aantal poppenspelers/muzikanten. Voor en na de show is een jungle-speeltuin aanwezig waar kinderen zich kunnen vermaken. 

Dirk Scheele - De Roep van de Jungle