Foto: Marcel Hakvoort

Renée van Wegberg

Hou me vast
vr 25 feb 20:15 - 21:40
€ 27,50 incl. consumptie (kassa +€1,-)
vr 25 feb
20:15 - 21:40
  • vr 25 feb
    20:15 - 21:40
    Theaterzaal
    Geweest

Renée brengt het mooiste kleinkunst- en poprepertoire dat ons land te bieden heeft!

Na haar award-winnende vertolking van Liesbeth List heeft zangeres Renée van Wegberg de prachtige en rijke muziek van Nederlandse bodem in haar hart gesloten. In haar nieuwe theaterconcert brengt ze samen met haar band het mooiste kleinkunst- en poprepertoire dat ons land te bieden heeft.

Na een bewogen jaar, waarin de zangeres afscheid heeft moeten nemen van dierbaren maar ook haar tweede kindje heeft mogen verwelkomen, bezingt ze alle facetten van het leven, waarin nabijheid, verbinding en elkaar vasthouden de rode draad vormen.

Vorig theaterseizoen zong Renée het repertoire van Nederlandse zangeressen, voor Hou me vast stort zij zich op liedjes van de mannen. Uit een zoektocht naar het mooiste werk van theatericonen als Toon Hermans, Boudewijn de Groot, Rob de Nijs en Herman van Veen, maar ook bands als Bløf, De Dijk en Volumia, is een veelzijdig programma ontstaan. Natuurlijk hoort daar ook het voor Renée inmiddels bekende repertoire van Ramses Shaffy en Frank Boeijen bij.

Met haar veelzijdige stem zingt Renée liedjes om bij weg te dromen, om bij mee te zingen en om elkaar bij vast te pakken. Nieuwe liedjes, onbekende liedjes, en klassiekers die voor altijd gezongen moeten blijven worden, uitgevoerd in verrassende arrangementen. In Hou me vast omarmt Renée het publiek, het leven en de livemuziek.

Foto: Marcel Hakvoort
Renée van Wegberg

Credits

Muzikanten: Renée van Wegberg (zang), Berry Janssen (musical director, bas, zang), Ivo Schols (toetsen, zang) en Arthur Lijten (drums)