Blind Date Dans

Nationaal Theaterweekend
za 27 jan 20:15
za 27 jan
20:15
  • za 27 jan
    20:15
    Ticketprijs € 10,00 excl. consumptie | online & kassa
    Theaterzaal

Op date voor een tientje

Kom genieten van theater in allerlei vormen tijdens het Nationaal Theaterweekend. Boek een Blind Date en laat je verrassen! Kies je voor cabaret (vr 26 jan) of dans (za 27 jan)? Of toch voor muziek in ons theatercafé? Of misschien wel alle drie?

Deze voorstellingen vindt plaats tijdens het Nationaal Theaterweekend; het leukste weekend van het jaar waarin Nederland theater viert met verrassende optredens. Boek een (of meer) Blind Date(s) voor slechts een tientje per ‘date’ en maak het mee!

VIP voor één avond? | Speeldoos VIP Vervoer 
Heb je je altijd al een keer VIP willen voelen? Dat kan! Samen met partner Volvo Buitenweg bieden wij het SPEELDOOS VIP VERVOER.

Hoe werkt 't?
Je boekt kaarten voor deze voorstelling en vraagt het VIP Vervoer aan. Uit de aanvragen loten wij een winnaar. Win je? Dan ben je onze VIP van de avond en word je thuis opgehaald door onze chauffeur en ook weer thuisgebracht. Op de voorstellingsavond hebben wij voor je/jullie een tafeltje gereserveerd en ontvang je voorafgaand aan de voorstelling van ons een kopje koffie/thee en na afloop een drankje naar keuze.

Klik hier om het VIP Vervoer aan te vragen