© Ron de Gruyl Fotografie

Niet Schieten!

Mannen van Niks
vr 26 jan 20:15 - 21:45
vr 26 jan
20:15 - 21:45
  • vr 26 jan
    20:15 - 21:45
    Ticketprijs € 10,00 excl. consumptie | online & kassa
    Theaterzaal

Een hilarische voorstelling over mannenvriendschap die doet denken aan The Hangover

In Mannen van Niks trekken Maarten, Arend en Erik zich terug op Terschelling (Schylge) om hun leven, hun prestaties en hun relatie te overzien. Reflecteren schijnt dat te heten. Het eiland maakt echter veel los. De vriendschap blijkt vastgeroest in herkenbare patronen. Arend, de man van de drankbevoorrading en altijd op zoek naar bewondering. Maarten, de man van de constante selfies en de onnavolgbare filosofie. Erik, de man van de onstopbare creatieve invallen die voortdurend op zoek is naar de aandacht van leuke dames. Ze nemen elkaar continu de maat en als Erik dan ook nog eens ‘zomaar’ verdwijnt tijdens een avond stappen komt de zaak flink op scherp te staan. 

Door een subliem decor en schitterend beeldmateriaal van het eiland, waan je je tijdens deze theatertrip op Terschelling. Dus als je zin heb om een paar dagen met wat vrienden even helemaal weg te zijn, kom dan naar Mannen van Niks. Maar wees voorbereid: hierna is niks meer hetzelfde.

Deze voorstelling vindt plaats tijdens het Nationaal Theaterweekend; het leukste weekend van het jaar waarin Nederland theater viert met verrassende optredens. Boek een (of meer) voorstellingen voor slechts een tientje en maak het mee!

Het Nationaal Theaterweekend... alle voorstellingen slechts €10,-!