© HRN Entertainment

Delusion 2.0

Oxygen - Jennifer Romen
GEANNULEERD
zo 3 mrt 14:30 - 16:10
zo 3 mrt
14:30 - 16:10
  • zo 3 mrt
    14:30 - 16:10
    Pauze 15:10
    Ticketprijs incl. consumptie | kassa + € 1,-
    Theaterzaal

Next level dance!

Jennifer Romen (Maastricht, 1996) is een jonge, ambitieuze choreograaf die met haar gezelschap Oxygen indruk maakt met visueel werk vol tot in de puntjes gedetailleerde choreografieën en beeldende illusies.

Als urban dansmaker volgt ze een onorthodoxe route naar het theater. Ze maakt furore in danscompetities, televisieprogramma’s, in het commerciële circuit en als docent.

Tijdens haar eerste eigen, avondvullende voorstelling Delusion bespeelde ze zowel het podium als de zaal en wist ze het publiek uit het pluche te krijgen.

De overweldigend positieve reacties maakten duidelijk dat Delusion naar meer smaakte.

In Delusion 2.0 neemt Jennifer je mee in een next level samenspel tussen dans en illusie, in een adembenemende, vernieuwende vorm van theater.

Delusion 2.0 gaat verder waar Delusion eindigde. Het personage dat we volgden op haar weg van adolescentie naar volwassenheid, van onzeker naar krachtig, staat in deel twee oog in oog met haar grootste tegenpool. Is het een tegenstander waar ze van moeten winnen, of een deel van zichzelf dat ze moet leren accepteren en zelfs omarmen? De dualiteiten interacteren met elkaar, soms in strijd, soms in liefde.

In deze voorstelling zal choreografe Jennifer Romen opnieuw gebruikmaken van blacklight, schaduwspel en projecties om het publiek ongrijpbare illusies te tonen. Door een spannend spel tussen de dansers en het licht en de ongekend strakke choreografieën zul je dit keer nóg meer omver geblazen worden.  Een verbluffende, ontroerende en tot in de puntjes uitgevoerde coming-of-age voorstelling die je zal raken.

Jennifer richtte in 2015 danscrew Oxygen op. Oxygen won het NK, EK én WK Small Group HipHop. In 2018 wonnen ze het televisieprogramma Dance As One en kregen ze een Golden Buzzer tijdens de auditie voor France Got Talent. In 2020 behaalden ze de finale van het NBC programma World of Dance in Amerika.

Met Delusion tourden ze in 2023 langs volle, enthousiaste theaterzalen.

Recensies

Het Parool Fritz de Jong: 'J-Lo had gelijk, de choreografie van Jennifer Romen is ongekend strak. In de nog steeds door mannelijke crews gedomineerde hiphopwereld geeft Jennifer Romens Oxygen op welkome wijze tegengas.'

Juryrapport Inspiratieprijs Prins Bernard Cultuurfonds: 'Haar oog voor choreografie en het overbrengen van haar ideeën op jonge dansers is van ongekend hoog niveau en inspirerend voor eenieder die met haar werkt of van haar werk geniet. Creativiteit en innovatie zijn leidend in haar maakproces.'

Quotes Juryleden NBC World of Dance
Ne-Yo: 'Wat wij gezien hebben was bewegende kunst, geweldig!'
Jennifer Lopez: 'Ik voelde hoe je zorgde dat iedereen elke beweging goed zou doen. Jij was de maestro van het orkest en het werkte perfect.” Ze zei dat er, liefde, passie en leiderschap nodig is en dat ze op het einde met Jennifer wilde huilen omdat het zo mooi was. "het was perfectie!'

Deze voorstelling is geannuleerd. Kaartkopers zijn per e-mail geïnformeerd.

VIP voor één middag? | Speeldoos VIP Vervoer 
Heb je je altijd al een keer VIP willen voelen? Dat kan! Samen met partner Volvo Buitenweg bieden wij het SPEELDOOS VIP VERVOER.

Hoe werkt 't?
Je boekt kaarten voor deze voorstelling en vraagt het VIP Vervoer aan. Uit de aanvragen loten wij een winnaar. Win je? Dan ben je onze VIP van de dag en word je thuis opgehaald door onze chauffeur en ook weer thuisgebracht. Op de voorstellingsmiddag hebben wij voor je/jullie een tafeltje gereserveerd en ontvang je voorafgaand aan de voorstelling van ons een kopje koffie/thee en na afloop een drankje naar keuze.

Klik hier om het VIP Vervoer aan te vragen

Het optreden van ‘Oxygen’ was met zoveel verschillende dansstijlen zo goed, ontzettend strak gedanst en heel theatraal.

Derek Hough

Credits

Irene van Wel (foto witte achtergrond)
Choreografie & Creative direction & Regie: Jennifer Romen
Assistent choreograaf: Jody Geijsendorpher
Muziek: Subp Yao