© Annemieke van der Togt

KRAAIJ & KROON - Papadag bestaat niet

Johnny Kraaijkamp & Soy Kroon
za 17 feb 20:15 - 21:55
za 17 feb
20:15 - 21:55
  • za 17 feb
    20:15 - 21:55
    Ticketprijs incl. consumptie | kassa + € 1,-
    Theaterzaal

Komedie met Kraaij & Kroon

In deze komische voorstelling delen Johnny Kraaijkamp en Soy Kroon niet alleen hun eigen persoonlijke verhalen, maar kruipen ze ook in de huid van vele anderen. In hilarische sketches laten zij een komisch licht schijnen over een aantal onvermijdelijke, actuele en herkenbare thema’s. Wat kan je vandaag de dag bijvoorbeeld nog zeggen? Wat gebeurt er als een komiek zijn humor is verloren? Hoe word je niet vergeten als je er niet meer bent? Kraaij & Kroon gaan op zoek naar de antwoorden op deze vragen. Één ding staat volgens hen als een paal boven water: er kán... nee, er móét gelachen worden.

VIP voor één avond? | Speeldoos VIP Vervoer 
Heb je je altijd al een keer VIP willen voelen? Dat kan! Samen met partner Volvo Buitenweg bieden wij het SPEELDOOS VIP VERVOER.

Hoe werkt 't?
Je boekt kaarten voor deze voorstelling en vraagt het VIP Vervoer aan. Uit de aanvragen loten wij een winnaar. Win je? Dan ben je onze VIP van de avond en word je thuis opgehaald door onze chauffeur en ook weer thuisgebracht. Op de voorstellingsavond hebben wij voor je/jullie een tafeltje gereserveerd en ontvang je voorafgaand aan de voorstelling van ons een kopje koffie/thee en na afloop een drankje naar keuze.

Klik hier om het VIP Vervoer aan te vragen

Credits

Cast: Johnny Kraaijkamp en Soy Kroon
Regie: Joep Onderdelinden
Script: Roel Bloemen en Joep Onderdelinden
Muziek: Diederick Ensink
Producent: De TheaterJongens