Foto: PIEK

GIF (try-out)

Inleiding 19:15 uur
DEZE VOORSTELLING GAAT DOOR!
wo 16 feb 20:15 - 21:45
€ 29,00 incl. consumptie (kassa +€1,-)
wo 16 feb
20:15 - 21:45
  • wo 16 feb
    20:15 - 21:45
    Theaterzaal
    Geweest

Bitterzoete ode aan verlies

Internationaal gezien is GIF al jaren het grootste Nederlandse toneelsucces. Het bekroonde stuk van Lot Vekemans werd al 74 keer geproduceerd in 21 landen en vertaald in 15 talen. Voor het eerst is de bitterzoete ode aan verlies nu te zien op een grote tournee langs de Nederlandse theaters, gespeeld door topacteurs Carine Crutzen en Stefan de Walle. 

GIF gaat over twee mensen die proberen te leven met ‘wat er niet is en wel had moeten zijn’. Tien jaar na het overlijden van hun kind ontmoeten een man en een vrouw elkaar voor het eerst weer. Via een brief hebben ze te horen gekregen dat er een herbegrafenis komt vanwege gif in de bodem. Hij heeft een nieuw leven opgebouwd. Zij kan de gedachte aan een nieuw leven niet verdragen. Tijdens de paar uur die ze samen doorbrengen tasten ze elkaar af en blijkt hoe het grote verlies hun beider levens vergiftigd heeft. In een intense dialoog blijven ze zoeken naar dat ene woord; die ene beweging waarin het verleden tot rust zou kunnen komen.

Gratis inleiding (19:15) bij deze voorstelling

Verkoop volgens RIVM richtlijnen op 1,5 meter.
Je krijgt ter plekke krijg je een zitplaats toegewezen.
Toegang met CoronaCheck-app (of print).

o.v. van actuele wijzigingen. Meer informatie

Deze voorstelling gaat door! Vanwege de 1,5 meterregel is de zaalindeling aangepast en krijg je ter plekke een zitplaats toegewezen.

Enkele dagen voorafgaand aan de voorstelling ontvang je een service mail met nadere informatie over deze voorstelling.

Credits

Tekst Lot Vekemans
Regie Johan Doesburg