Foto: Harry Muis

The Best of Britain - The Fifth - Jubileumtournee (try-out)

The Best of Britain
UITVERKOCHT
vr 11 feb 20:15 - 21:45
€ 29,50 incl. consumptie (kassa +€1,-)
vr 11 feb
20:15 - 21:45
  • vr 11 feb
    20:15 - 21:45
    Theaterzaal
    Geweest

Dé successhow viert zijn jubileum met de allergrootste hits uit Great Britain!

Met een spectaculair jubileumprogramma met de allergrootste hits van Engelse bodem, zet The Best of Britain wederom een avondvullend muziekspektakel op de planken dat zich mag verheugen in een nog steeds groeiende publieke belangstelling. Muziek van The Beatles tot Coldplay, en zo’n beetje alles daar tussenin, passeert de revue en biedt je deze avond een feest van herkenning!

Syb van der Ploeg, Edward Reekers, Maarten Peters en Brenda Bee zijn de vocalisten en samen met vijf topmuzikanten waaronder multi-instrumentalist Hubert Heeringa brengen zij een avondvullende show vol nostalgie maar ook met een aantal wat meer recente wereldhits. 

Sommige bezoekers zeiden na afloop dat ze hun hele jeugd weer opnieuw beleefd hadden en anderen dat ze de hits van nu in combinatie met het wat oudere materiaal zo te gek vonden. Er valt voor iedereen, van jong tot oud, veel te genieten. Maar de mensen op het podium genieten zelf ook. Met volle teugen zelfs. Want het motto van The Best of Britain is gedrevenheid. En dat levert een spetterend muzikaal spektakel op en een theateravond om nooit meer te vergeten. De combinatie van topartiesten, die vele wereldhits én supermuzikanten maakt het echt tot The Best of Britain!

Verkoop volgens RIVM richtlijnen op 1,5 meter.
Je krijgt ter plekke krijg je een zitplaats toegewezen.
Toegang met CoronaCheck-app (of print).
o.v. van actuele wijzigingen. Meer informatie

Credits