© Annemieke van der Togt

Social Squad

Anique Dreamon & Emma Keuven e.a.
za 16 dec 19:00 - 20:15
za 16 dec
19:00 - 20:15
  • za 16 dec
    19:00 - 20:15
    Ticketprijs excl. consumptie | kassa + € 1,-
    Theaterzaal

De interactieve TikTok show vol humor, muziek en sketches. Met meet & greet na afloop! 

BazarMedia, de makers van o.a. de filmhit Het Feest van Tante Rita, brengt dit theaterseizoen de drie zeer populaire social creators/TikTokkers Anique Dreamon, Emma Keuven en Jesse van Wieren naar het theater. Ze nemen het publiek mee op een hilarische reis langs de do’s en don'ts van TikTok. Ze vertellen hun eigen, eerlijke verhalen, zingen en dansen de nieuwe trends, spelen de grappigste sketches en het publiek zelf wordt óók betrokken. De meest unieke theatershow van dit seizoen.

Deze drie jonge talenten zijn gewend om dagelijks de meest uiteenlopende video’s te maken voor hun online kanalen. Met Social Squad krijgen fans nu live een kijkje achter de schermen, krijgen ze tips en tricks en worden ze ondergedompeld in een hilarische en unieke voorstelling vol humor, muziek en sketches. De must-see voor iedereen die dagelijks geniet van het kijken naar TikTok video’s.  

Na afloop is er voor iedereen nog een meet en greet in het theatercafé! Een superleuke voorstelling voor jeugd en jongeren met een Tiktok account of interesse voor Tiktok.

Anique Dreamon kun je kennen van de film Misfit The Switch. Daarin speelt zij de rol van Destiny. Op TikTok heeft zij op dit moment maar liefst 1 miljoen volgers!

Met een indrukwekkende staat van dienst, waaronder optredens in verschillende landelijke en Vlaamse tv-series en -programma’s, is Emma Keuven al sinds haar 9e levensjaar actief bezig om haar talenten te ontwikkelen en haar passie te volgen. Emma Keuven plaatste op 14 augustus 2014 haar eerste video op YouTube. Toen in december 2015 Serious Request het Glazen Huis in Heerlen plaatste kwam Emma in actie. Samen met Gwen van Poorten, verslageefster bij BNN, ging zij aan de slag om geld op te halen voor het goede doel. Kerstavond werd haar kanaal in een klap “bekend” en kreeg ze enorm veel abonnees erbij. Niet veel later maakte Emma ook een TikTok account aan, waar zij momenteel 700.000 volgers heeft.

De Friese Jesse van Wieren is razend populair op TikTok waar hij met zijn grappige filmpjes en challenges al 563.000 volgers heeft. Let op: Quinn & Aaron staan vermeld in de theaterbrochure. Zij worden in de voorstelling vervangen door Jesse van Wieren.

 

 

Voor jeugd en jongeren met een TikTok account of interesse voor TikTok.

Lovende recensies voor deze allereerste interactieve TikTok show in het theater. Ook voor ouders ontzettend grappig en leerzaam!

Judith Hoegen - jeugdprogrammeur

Credits

Fotograaf : Annemieke van der Togt
Cast: Anique Dreamon en Emma Keuven.
Creatives: Regie: Nick Fleuren
Ontwikkeling en script: Arnan Samson, Bas Wesseling, Nick Fleuren
Producent: BazarMedia