Vorstelijke Jazz Avond

A Tribute to Toots Thielemans
za 18 nov 20:15
za 18 nov
20:15
  • za 18 nov
    20:15
    Ticketprijs excl. consumptie | kassa + € 1,-
    Theaterzaal

A Tribute to Toots met Stochelo Rosenberg, Hermine Deurloo, Peter Beets e.a.

Dit keer komen Peter Beets en Hans van der Heide met een heel bijzonder programma. In a Tribute to Toots Thielemans komen nummers voor die deze wereldberoemde Belgische Baron graag speelde, en de vele muzikale verbindingen die hij graag maakte. Toots samenwerking met Rogier van Otterloo en Ruud Jacobs wordt uitgelicht en nummers van Rita Reys worden vertolkt door een topzangeres. Een spectaculair programma waarvoor een ingehuurde Steinway concertvleugel en een Fender Rhodes elektrische piano waarmee Toots zich graag liet begeleiden, naar Baarn komen.

Aan dit muzikale portret zullen ster-solisten Hermine Deurloo op mondhamonica en Stachelo Rosenberg op akoestische gitaar hun eigen draai geven.

Het beroemde trio van Peter Beets zorgt voor een onweerstaanbare, swingende ondersteuning aan een complete blazerssectie. De arrangementen komen van de hand van Rob Horsting, al zeven jaar de dirigent van het Jazz Orchestra van het Concertgebouw.

Zoals gewoonlijk brengt de Jazz-O-Matic Jazzband o.l.v. Hans de Bruijn vanaf 19:15 uur en in de pauze een ode aan de jaren 20.

Deze Vorstelijke Jazz Avond is mogelijk gemaakt door Heleen Mendl-Schrama en sponsoren.

VIP voor één avond? | Speeldoos VIP Vervoer 
Heb je je altijd al een keer VIP willen voelen? Dat kan! Samen met partner Volvo Buitenweg bieden wij het SPEELDOOS VIP VERVOER.

Hoe werkt 't?
Je boekt kaarten voor deze voorstelling en vraagt het VIP Vervoer aan. Uit de aanvragen loten wij een winnaar. Win je? Dan ben je onze VIP van de avond en word je thuis opgehaald door onze chauffeur en ook weer thuisgebracht. Op de voorstellingsavond hebben wij voor je/jullie een tafeltje gereserveerd en ontvang je voorafgaand aan de voorstelling van ons een kopje koffie/thee en na afloop een drankje naar keuze.

Klik hier om het VIP Vervoer aan te vragen