© Robert Smit

The Billy Joel Experience: The Album Tour

Alexander Broussard & 003
vr 17 nov 20:15 - 22:35
vr 17 nov
20:15 - 22:35
  • vr 17 nov
    20:15 - 22:35
    Pauze 21:15
    Ticketprijs incl. consumptie | kassa + € 1,-
    Theaterzaal

Bepaal zelf welk album én welke tophits van Billy Joel er gespeeld worden!

Een show waarbij het publiek bepaalt welke nummers de band speelt. Klinkt als muziek in de oren, toch? Alexander Broussard en 003 presenteren The Billy Joel Experience: The Album Tour. Voor de pauze spelen ze één van de twaalf albums van ‘Piano man’ Billy Joel, daarna coveren ze een aantal van z’n greatest hits. En het leuke is: de show is interactief. Via een speciale webpagina bepaal je als bezoeker vooraf de setlist. (De website om te stemmen staat vermeld op je eticket).

Eerst geef je aan welk album je wilt horen, daarna maak je een top 10 van je favoriete Billy Joel-hits. Zo wordt je als publiek écht onderdeel van het concert. Twee weken voor de tour maakt de band bekend welke nummers het meest in de smaak vallen en hoe de setlist er uit komt te zien. Laat je je liever verrassen? Dat kan natuurlijk ook, stemmen is niet verplicht.

The Billy Joel Experience staat onder leiding van de veelgeprezen Alexander Broussard, bekend van o.a. Najib Amhali en Crazy Pianos. In de afgelopen vier jaar stond de band op poppodia en in theaters door het hele land – in mei speelden ze nog voor een uitverkocht Ziggo Dome. Ze stonden op verschillende toonaangevende festivals en deden mee aan maar liefst vijf tv-programma’s. En met succes bij het SBS6-programma The Tribute: Battle Of The Bands kregen ze een 9,2 van zowel publiek als jury.

Alexander heeft Star Quality!

Angela Groothuizen

Credits

Alexander Broussard: Piano & Lead Vocal
Danny de Louw: Drums
Dennis Servais: Toetsen & Backing Vocal
Freek Volkers: Gitaar & Backing Vocal
Marcello Briganti: Bas & Backing Vocal
Robbert Tuinhof: Saxofoons, Fluit, Mondharmonica, Gitaar, Piano, Accordeon

Tekst en muziek: Billy Joel
Regie: Alexander Broussard