© Anne van Zantwijk

Kiki Schippers met band (try-out)

Kiki Schippers
SEIZOEN 2023-2024
za 30 sep 20:15
Ticketprijs incl. consumptie | kassa + € 1,-
za 30 sep
20:15
  • za 30 sep
    20:15
    Theaterzaal

De Adele van de lage landen

Wie Kiki Schippers met haar muzikanten op de Parade zag weet: Kiki Schippers met band betekent vuurwerk! 'De Koningin van de Parade' (Het Parool) met 'de beste, prachtigste, grappigste, veelzijdigste cabaretliedjes van iedereen' (NRC) gaat eindelijk het theater in met band. In poëtische zinnen switcht ze moeiteloos van liefde naar wetenschap en van maatschappijkritiek naar verwondering en haar stem buigt zich teder naar elk instrument. Ze laat je achter met een lach op je gezicht en een brok in je keel. Men neme een brok energie, een gouden strot, een stapel fantastische liedjes en een bus vol geweldige muzikanten en iedere zaal raakt betoverd.

Recensies
'Koningin van de Paradehet Parool
'Powerhousede Volkskrant
Perfecte timing, originele teksten, ad rem inspelend op het publiek’ Mezza (AD)  

VIP voor één avond? | Speeldoos VIP Vervoer 
Heb je je altijd al een keer VIP willen voelen? Dat kan! Samen met partner Volvo Buitenweg bieden wij het SPEELDOOS VIP VERVOER.

Hoe werkt 't?
Je boekt kaarten voor deze voorstelling en vraagt het VIP Vervoer aan. Uit de aanvragen loten wij een winnaar. Win je? Dan ben je onze VIP van de avond en word je thuis opgehaald door onze chauffeur en ook weer thuisgebracht. Op de voorstellingsavond hebben wij voor je/jullie een tafeltje gereserveerd en ontvang je voorafgaand aan de voorstelling van ons een kopje koffie/thee en na afloop een drankje naar keuze.

Klik hier om het VIP Vervoer aan te vragen

De beste, grappigste, veelzijdigste cabaretliedjes van iedereen.

NRC