Royal Disco Party (25+) - The Anniversary

Met guest DJ Gerard Ekdom!
za 27 mei 20:30 - zo 28 mei 01:00
Ticketprijs incl. welkomstdrankje | kassa + € 1,=
za 27 mei
-
zo 28 mei
20:30 - 01:00
  • za 27 mei
    -
    zo 28 mei
    20:30 - 01:00
    Theatercafe

DJ's Rik & Ed én niemand minder dan Gerard Ekdom draaien de beste discohits uit de '70s, '80s & '90s. Het tofste dancefeest dat je niet wilt missen!

The Royal Disco Party is jarig! Alweer voor de vijfde keer vindt deze leukste dance party uit de regio plaats in ons theatercafé. 

Speciaal voor deze vijfde editie trekken DJ’s Rik & Ed hun beste disco outfits uit de kast en draaien de aller-allerbeste discohits uit de ’70s, ’80s en ’90s

Gerard Ekdom
En … speciaal voor deze jubilieumeditie komt niemand minder dan Gerard Ekdom ook zijn favoriete dance classics draaien!

Deze Disco Party wil je dus zéker niet missen!!

Ben jij 25 jaar of ouder en wil je lekker kunnen dansen op tophits van weleer? Wil jij weer een te gekke, gezellige avond meemaken in een relaxte sfeer? Kom dan naar ons theatercafé dat voor de gelegenheid omgetoverd wordt tot een echte discotheek!

ABBA, Chic, Michael Jackson, 2Unlimited, Backstreet boys en de Spice Girls komen zeker voorbij. En nog veel meer! Trek je dansschoenen aan en ga lekker los op de dansvloer!

Disco outfit
Kom jij ook in disco outfit? Dat is niet verplicht maar wel heel leuk! Heb je niets geschikts in je kast hangen? Dan zou je iets kunnen huren, bijvoorbeeld bij Incognito Kledingverhuur in Leusden.

Royal Disco Queen & King
Kom jij ook in disco outfit? Dan maak je kans om Disco Queen of Disco King van de avond te worden en ontvang je een leuke prijs!